products

8w gezichtsstoomboot die de UV UVC Kiemdodende Buizen 254nm atomiseren van de Ozonlamp

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: UV, Yoway
Certificering: CE,ROSH
Modelnummer: ZW2D5Y-Z55
Min. bestelaantal: 10 PCs
Prijs: $6-$45/SET
Verpakking Details: document vakje verpakking
Levertijd: 5-8 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 5000pcs per maand
Gedetailleerde informatie
Golflengte (NM): 254nm Geschatte Macht: 0.6W~8W
Huidig: 2mA-8mA Type: Koude Kathode UV Kiemdodende Lampen
lengte: 55mm Geschatte levensduur: 20000h
Voltage: 110-240V Macht: 8W
Lichtbron: Kwartsbuis Lamp: ZW2D5Y-Z55
Materiaal: 99% de buis van het zuiverheidskwarts Typemodel: koude kathode Hoge UV, Hoge Macht
Hoog licht:

Gezichtsstoomboot die UVozonlamp atomiseren

,

8w UVozonlamp

,

UVC Kiemdodende Buizen 254nm


Productomschrijving

8w gezichtsstoomboot die het UV het Lichte Water van de Ozonlamp Bijvullen atomiseren

Het gezichts het Water van de het Ozonbuis van de Stoomboot Atomiserende Lamp Bijvullen

Het Ozonlamp 3w 2w van het schoonheidsinstrument

 
Veiligheidsfactor
 
Er is ook één of andere bespreking geweest van of de reactieve zuurstofspecies op groter risico zijn, aangezien het goed - geweten is dat de mensen niet kunnen aanwezig zijn wanneer wordt de aanstekende desinfectie uitgevoerd in beperkte ruimten. Als het een ultraviolette desinfectielamp met actieve zuurstof is, kan het na natuurlijke ventilatie minstens 30 minuten na desinfectie en sterilisatie zijn ingegaan. Dergelijke aandacht zou moeten worden gemerkt.
 
Er is geen twijfel, echter, dat de huishoudenpunten niet kunnen zo ongecompliceerd zijn zoals punten die in openbare ruimten onmiddellijk beschikbaar zijn. Nu verkiezen de bekende merken tussen ultraviolet licht en actieve zuurstof om betere veiligheidsfactor en verwacht effect te hebben. De gemeenschappelijkere basisdiemodellen worden over het algemeen gemaakt in de verschijning van luchtzuiveringsinstallaties, op het verlaten van actieve zuurstof en slechts ultraviolette stralen wordt gebaseerd.
 
Natuurlijk, zijn er ook sommige merken van ultraviolette kiemdodende lampen die met ultraviolet + actieve zuurstof voor desinfectie en sterilisatie worden gecombineerd. Het kan technisch op worden vertrouwd, en het heeft een goed werk in intelligentie gedaan. Het niveau van de veiligheidsfactor verbetert de intelligente identificatie en de onderhoudsfunctie van het UVlamplichaam, dat op verschillende binnen ruimtegebieden kan worden gebruikt. Slechts kunnen de beperkte ruimten de functie van de ozondesinfectie activeren, zodat zal het zelfs in een binnenlands milieu geschikt zijn.
 
In het algemeen, zijn sommige UVdesinfectielampen op de markt nog zeer betrouwbaar.
 
 
Het licht van Ningboyouwei is een professionele fabrikant van van de ultraviolette de kiemdodende producten van uitstekende kwaliteit lampreeks in China. De kwaliteit is betrouwbaar en de prijs is gunstig. U kunt het eens kiezen en het gebruiken vele jaren. U zult het niet betreuren.
 
Doet de UVhulp van de Lampdesinfectie | Verwijder uit Anthologie | Geef Post uit
het 16:46 van 2022-3-16
Het is ook nuttig om ultraviolette lampen voor desinfectie te gebruiken, maar iedereen zou moeten proberen om hen tijdens desinfectie te vaak niet te gebruiken. Het kan één keer in de week worden gebruikt. Als het huis vrij schoon is, is er geen behoefte om ultraviolette lampen voor desinfectie de hele tijd te gebruiken.
Wanneer het gebruiken van ultraviolette desinfectie, moeten de mensen weg blijven. De ultraviolette stralen hebben nog bepaalde schade aan menselijke huid, die gemakkelijk tot het jeuken of allergieën op menselijke huid kan leiden. , Hoewel het geschikter is om ultraviolette te steriliseren lampen te gebruiken, maar u moet nog meer aandacht aan het gebruik besteden.
 
De ultraviolette lampdesinfectie is natuurlijk efficiënt. Naast het bespuiten van alcohol, worden de ultraviolette lampen ook gebruikt voor desinfectie in de ziekenhuizen. Als er geen desinfectieeffect is, zal het ziekenhuis dit niet gebruiken.
 
Deze UVlamp kan ook thuis worden gebruikt, maar het is best niet om naast de lamp te blijven wanneer het gebruiken van het. Bijvoorbeeld, kunt u de UVlamp in de ruimte in de loop van de dag plaatsen. Natuurlijk, moet de deur van de ruimte worden gesloten, en de mensen te hoeven niet om het rechtstreeks te raken. Momenteel, zijn er vele merken van UVlampen op de markt. Het is best om UVdielampen te kiezen door professionele UVfabrikanten, zoals de Opto-elektronica van Ningbo worden geproduceerd Youwei.
 
 
Natuurlijk, is het nuttig. Nu gebruiken vele families in ons land ultraviolette lampen om alle ruimten in het huis te desinfecteren. Nochtans, wanneer het gebruiken van dit soort lampen voor desinfectie, moeten wij ervoor zorgen dat er niemand in de desinfectieruimte zijn, omdat de ultraviolette lampen voor het menselijke lichaam schadelijk zijn. Het is vooral schadelijk voor de ogen en de huid van mensen. Na oud van straling, zal de huid van mensen rood en gezweld lijken, en het zal ook kanker veroorzaken.
Naast wordt gebruikt voor desinfectie in gewone huishoudens, kunnen de UVlampen ook in scholen, de ziekenhuizen, hotels, huisdierenopslag, fabrieken, restaurants en andere ruimten worden gebruikt.
 
De Opto-elektronica van Ningboyouwei is een professionele fabrikant van van de ultraviolette de kiemdodende producten van uitstekende kwaliteit lampreeks in China. De kwaliteit is betrouwbaar en de prijs is gunstig. U kunt het eens kiezen en het gebruiken vele jaren. U zult het niet betreuren.
 
Voordelen van UV kiemdodende lampen:
Lange levensduur: Verstrekt een levensduur van meer dan 9000 uren.
UVoutput met hoge intensiteit: Wij gebruiken high-purity pijpen van het kwartsglas en rijpen productieprocessen om de UVstralingsintensiteit boven de nationale norm te houden.
Kleiner UVlichtbederf: Het UVlichtbederf is slechts 20-25% tijdens het leven.
Betrouwbaarheid en stabiliteit: Het rijpe productieproces en de kwaliteitsbewaking verzekeren onze UVlampen het betrouwbaar leven en een stabiele output hebben.
Zich concentreert op UV lichtbron tien jaar, die tot waarde voor zakelijke klanten leiden.
 
UVC lampen kunnen voorwerpen, oppervlakten en ruimten veilig desinfecteren.
 
Het water, de lucht, en sommige oppervlakten en ruimten zijn moeilijk schoon te maken. In deze milieu's, kunnen UVC lampen voor desinfectie worden gebruikt. Bijvoorbeeld, worden UVC lampen en de robots gebruikt om water, oppervlakten in lege het ziekenhuisruimten, en grote voertuigen zoals bussen te desinfecteren.
 
UVC lampen kunnen in lege ruimten van ruimten worden gebruikt om virussen in de lucht en andere micro-organismen buiten werking te stellen. Het licht wordt gevestigd in het bovenste gedeelte van de ruimte en is minstens 8 voet (2,4 meters) hoog. Zij kunnen horizontaal of naar het plafond worden gehengeld in plaats van het gloeien op de vloer. Het gebruiken van ventilators en lichten zorgt ervoor dat de lucht in het lagere deel van de ruimte zich aan het bovenste gedeelte van de ruimte en vice versa beweegt. Deze manier, al lucht in de ruimte wordt blootgesteld aan UVlicht, zodat worden om het even welke drijvende bacteriën buiten werking gesteld. UVC lampen kunnen ook in luchtleidingen worden geplaatst om virussen en andere bacteriën in de lucht buiten werking te stellen die zich van één ruimte aan een andere bewegen.
 
Het is belangrijk dat de UVC lampen in de ruimtemensen binnen niet glanzen in de ruimte die zijn worden gebruikt. UVC licht met hoge intensiteit kan ogen en huid in seconden beschadigen.
 
Productomschrijving
DE KOUDE UVlamp VAN CATHOLD
LEVENSDUUR: 20000 UREN UITERST MET LANGE LEVENSUUR
AANGEPASTE 1W-8W
DE VRIJE OPTIES VAN OZON/OZONE


Basisinformatie

Eigenschappen
1.COLD kathodeelektrode, die begin, gemiddelde levensduur voorverwarmen tot 10000 uren;
2.The de steunen en de lamphouders van flurescent lampen van dezelfde specificatie kunnen worden gebruikt; verschillende glazen buisdiameters en lamp
de houders kunnen volgens klantenbehoeften worden gebruikt;
3.Ceramic lamphouder, hoge oxydatie, stralingsweerstand.

Toepassingswaaier
1.Used in diverse huishoudapparaten zoals desinfectiekabinetten, magnetronnen, airconditioners, luchtzuiveringsinstallaties, enz.
2.Disinfection en sterilisatie van lucht en oppervlakte van voorwerpen in de ziekenhuizen, scholen, hotels, restaurants, huizen en bureaus.

 

 

UVC is Efficiënt en Veilig

UVC Kiemdodende Inrichtingen verhogen de waarde van alle airconditionings en lucht-doorgevende systemen met:

· Het maximaliseren van systeemefficiency

· Het verlengen van het ventilatorleven

· Het verstrekken van gezondere lucht om te ademen

Het behandelen van lucht zal die door een HVAC-eenheid met ultraviolet licht overgaat, verminderen of, op DNA-Gebaseerde verontreinigende stoffen in de lucht (bacteriën, virussen, vormsporen, gist, protozoa), elimineren en zal veel gezondere lucht om verstrekken te ademen. UVC Kiemdodende Inrichtingen zijn een arbeid-vrije oplossing die bewoners, materiaal of geen meubilair zal berokkenen omdat zij geen ozon of secundaire verontreinigende stoffen produceren. meer dan 70 jaar, zijn de tientallen duizenden veilig geïnstalleerd in de ziekenhuizen, klinieken, verwerkingsinstallaties, commerciële bureaus, productieplaatsen en andere commerciële faciliteiten en multi-en ééngezinswoonplaatsen rond de wereld

 

TOEPASSINGSfoto's
De lamp straalt korte golf ultraviolette stralen hoofdzakelijk bij 253.7nm uit en heeft een sterk bactericidal effect. De lamp is geschikt voor luchtreiniging en desinfectie in auto's, desinfectiedozen, steriliserende zakken, desinfectie carbinet, enz.

U vorm UVlamp voor desinfectiezak voor draagbare UVsterilisator

De desinfectiezak kan kleine dingen, zoals horloges, celtelefoons, koppen, kommen, handdoeken steriliseren, underwears, ets.
99.99% desinfectietarief
5-10 minuten
De draagbare sterilisator kan kleine dingen, zoals horloges, celtelefoons, koppen, kommen, handdoeken steriliseren, underwears, ets. 99.99% desinfectietarief
5-10 minuten
Gedetailleerde Beelden
De tekening van het productdetail
De hete kathode ultraviolette lamp gebruikt wolframdraad als kathodelichaam, en zijn oppervlakte is met een laag bedekt met het lage metaaloxide van de het werkfunctie. Tijdens het beroepsleven van de hete kathode ultraviolette lamp, heeft het oxyde chemische en elektrochemische „vergiftigings“ problemen, zodat is het lampleven over het algemeen slechts meer dan 4000 uren. De kathode ultraviolette lamp wordt gemaakt van zuiver metaalblad, en er is geen vergiftigingsprobleem. Daarom is zijn levensduur 5-10 keer langer dan dat van heet-kathodelamp, die meer dan 20.000 uren kan bereiken.
De gewone ultraviolette lampen met de nieuwe intensiteit van de lampstraling groter dan 90uW/cm zijn gekwalificeerd. De stralingsintensiteit van koude kathode ultraviolette desinfectielampen is meer dan 200uW/cm, wat over het algemeen meer dan tweemaal dat van de hete lampen van de kathodedesinfectie is. De koude kathode en de hete kathode hebben verschillende vormen
De grootte van koude kathode ultraviolette lampen is veel kleiner dan dat van hete kathode ultraviolette lampen, vooral wanneer de diameter van de lampbuis klein is, het kan in U-vormige, rechte, o-Vormige of schijfvormige lampen worden verwerkt. Het gebruik is ook
gediversifieerd, zoals draagbare sterilisators zoals de mobiele dozen van de telefoonsterilisatie, de dozen van de tandenborstelsterilisatie, en sterilisatieuitrustingen.
Inleiding van productvoordelen
Kwartsbuis
1.Top-de buis van het quanlitykwarts
2.>93% ultraviolet lichtoverbrenging
3. Weerstand op hoge temperatuur
4. Corrosieweerstand
8w gezichtsstoomboot die het UV Lichte Water atomiseren die van de Ozonlamp 12 bijvullen
8w gezichtsstoomboot die het UV Lichte Water atomiseren die van de Ozonlamp 13 bijvullen
Koude kathode
Het energieverbruik van koude kathode en hete kathode is verschillend omdat de stroom van de koude kathode vrij klein is en de gelijkstroom, onder hetzelfde sterilisatieeffect kan worden gebruikt, bespaart de koude kathode meer energie dan de hete kathode!
Minigrootte
De grootte van koude kathode ultraviolette lampen is veel kleiner dan dat van hete kathode ultraviolette lampen, vooral wanneer de diameter van de lampbuis klein is, het kan in U-vormige, rechte, o-Vormige of schijfvormige lampen worden verwerkt. Het gebruik is ook gediversifieerd, zoals draagbare sterilisators zoals de mobiele dozen van de telefoonsterilisatie, de dozen van de tandenborstelsterilisatie, en sterilisatieuitrustingen.
8w gezichtsstoomboot die het UV Lichte Water atomiseren die van de Ozonlamp 14 bijvullen
8w gezichtsstoomboot die het UV Lichte Water atomiseren die van de Ozonlamp 15 bijvullen
de tijd van de 20000 urendienst
De hete kathode ultraviolette lamp gebruikt wolframdraad als kathodelichaam, en zijn oppervlakte is met een laag bedekt met het lage metaaloxide van de het werkfunctie. Tijdens het beroepsleven van de hete kathode ultraviolette lamp, heeft het oxyde chemische en elektrochemische „vergiftigings“ problemen, zodat is het lampleven over het algemeen slechts meer dan 4000 uren. De kathode van Nenboda-koud-kathode ultraviolette lamp wordt gemaakt van zuiver metaalblad, en er is geen vergiftigingsprobleem. Daarom is zijn levensduur 5-10 keer langer dan dat van heet-kathodelamp, die meer dan 20.000 uren kan bereiken.
Productpresentatie

PARAMETERS

 
Productnaam
U KOUDE DE KATHODE UVlamp VAN SHAPE
 
Materiaal
KWARTSbuis
SILICIUMkoker
 
Macht
2W (1-8W COSTOMIZED)
 
Voltage
12V OF ZONODIG
 
Type van lamp-Huis
SILICIUM
 
Model
ZW3D5Y-U78
 
Stijl
U SHAPE (H/O/OTHER-AANGEPAST SHAPE)
  • Grootteinleiding en groottebeeld

Lamplengte
verpakkingslengte
5cm
10*5*5cm
8w gezichtsstoomboot die het UV Lichte Water atomiseren die van de Ozonlamp 19 bijvullen
 

Contactgegevens
Kim

Telefoonnummer : 0086-13975090964

WhatsApp : +8613975090964