products

Rackettype van 2w 3w UVC Kiemdodende Buizen Koude Kathode UV het Desodoriseren Koude Elektrodenlampen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: UV, Yoway
Certificering: CE,ROSH
Modelnummer: ZW2D5Y-Z54
Min. bestelaantal: 10 PCs
Prijs: $2-$45/SET
Verpakking Details: document vakje verpakking
Levertijd: 5-8 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 5000pcs per maand
Gedetailleerde informatie
Golflengte (NM): 254nm Geschatte Macht: 2W~4W
Huidig: 2mA-8mA Type: Kathode
lengte: 54mm Geschatte levensduur: 15000h
Voltage: 110-230V Macht: 4W
Lichtbron: Kwartsbuis Materiaal: 99% de buis van het zuiverheidskwarts
Typemodel: koude kathode Hoge UV, Hoge Macht Functie: Lamp van de het Voertuig de Draagbare Reiniging van virussenbacteriën
Hoog licht:

3w rackettype UVC Kiemdodende Buizen

,

UV het Desodoriseren Koude Elektrodenlampen

,

2w de koude Lampen van de Kathode Koude Elektrode


Productomschrijving

Rackettype van 2w 3w Koude Kathode UV het Desodoriseren Koude Elektrodenlampen

De speciaal-gevormde van de racket-type lamp die fopspeen koude kathode koude elektrodenlamp 2w 3w desodoriseren

Desinfectieprincipe
De ultraviolette stralen kunnen in drie types worden verdeeld: UVA, UVB, EN UVC.
Deze drie soorten ultraviolette stralen allen hebben een bepaald sterilisatie en desinfectieeffect, en nu is het ook een van de breed-spectrumsterilisatie en desinfectie methode, die de oppervlakte van voorwerpen, binnenluchtkwaliteit, water en andere vloeistoffen desinfecteren en kan steriliseren. Maar plotseling en middelgroot-golf de ultraviolette stralen zijn zeer schadelijk voor het lichaam, die de huid in een korte tijd, en lange termijn of hoog-hardheidshuidkanker branden. Er zijn over het algemeen twee types van ultraviolette kiemdodende lampen op de markt: eenvoudige ultraviolette lampen en actieve zuurstoflampen.
 
UVC ultraviolette sterilisatietijd
 
In dit stadium, is de sterilisatieefficiency van UVC nog zeer hoog, en er is geen bevorderingstechnologie. De sterilisatieefficiency is 99%-99.9%, en de algemene sterilisatietijd van verscheidene bacteriën en virussen is over het algemeen binnen 1 tweede. De traditionele organische chemische desinfectiemethodes zoals waterstof en actieve zuurstof vergen over het algemeen 20 minuten aan 1 uur om het daadwerkelijke UVC sterilisatieeffect van ultraviolet te bereiken, dat zeer varieert.
 
In feite, kunnen wij de zeer eenvoudige aanvankelijke ultraviolette kiemdodende lamp in vele die plaatsen zien, zolang het gebied door ultraviolette stralen wordt bestraald redelijk kan worden gedesinfecteerd.
 
Voor reactieve zuurstofspecies, is de sleutel tot sterilisatie dat het een oxyderende agent is, en de redoxreacties volgens celbiologie kunnen bacteriën niet specifiek maken.
 
De toevoeging van dit aspect moet hoofdzakelijk het insect beter vullen dat de ultraviolette stralen slechts direct kunnen worden blootgesteld. Het is gemakkelijk om te begrijpen dat de reactieve zuurstofspecies in de donkere delen kunnen worden ingekapseld die niet aan ultraviolette stralen worden blootgesteld, en er zal altijd barrières in het huismilieu zijn, en deze geblokkeerde delen zijn precies de gebieden waar de bacteriën en de virussen zeer waarschijnlijk moeten groeien. Daarom kunnen de blinde vlekken worden behandeld door het volledige huis met reactieve zuurstofspecies te desinfecteren.“ „Toepassingen van UVlampen:
 
De microbiële sterilisatie, de oppervlaktesterilisatie, de sterilisatie van de waterbehandeling, de luchtsterilisatie, de voedselsterilisatie, de automaatsterilisatie, de sterilisatie van de waterbehandeling, de verpakkingsmateriaalsterilisatie, het poeder van de de zakmelk van het melkpoeder kunnen sterilisatie, de sterilisatie van de lunchdoos, de schimmelbewijs van de schoenindustrie, geneeskrachtige materiële sterilisatie, Lycium-de sterilisatie van het barbarumgedroogd fruit, kleine huishoudapparatensterilisatie, de analyse van de waterkwaliteit, ultraviolette spijsvertering, zwakstroomvoeding, foto-zuurstof katalyse, fotodecompositie, foto-katalysator, de behandeling van het afvalgas, de reiniging van de oliedamp, oppervlaktewijziging, enz.
 
UVC licht kan SARS-CoV-2, nieuwe coronavirus effectief doden die oorzaken covid-19. Veel van het onderzoek naar dit onderwerp concentreert zich op ver-UVC licht. Dit is een type van UVC licht dat doodt nog kiemen maar minder schadelijk voor mensen is.
 
UVC licht wordt hoofdzakelijk gebruikt voor desinfectie in gezondheidszorgmontages. Terwijl u een UVC lichte lamp voor uw huis kunt kopen, herinner dat deze lampen vaak lager zijn in intensiteit.
Ook, moet de optimale lengte van blootstelling, golflengte, en dosis UVC licht nodig voor het doden van nieuwe coronavirus nog worden bepaald.
 
De dagelijkse blootstelling aan ultraviolet licht, van het draaien van het op het verlaten van de desinfectieruimte, zal in contact gedurende enkele seconden elke dag zijn. Zal het voor het menselijke lichaam op de lange termijn schadelijk zijn?
 
 
Als de tijd zeer kort is, is het kwaad niet groot. Ben zorgvuldig om uw ogen en naakte huid aan de stralingswaaier van UV-C niet bloot te stellen. Betaal bijzondere aandacht niet om direct de lampbuis te bekijken, en het is best om glazen (of beschermende brillen) in de desinfectieruimte te dragen.
 
Onze UVfabrikanten, werknemers en technici moeten UVlampen elke dag, en gebruikskarton assembleren en testen om het licht van de UVlampen te blokkeren. 20 jaar, zijn mijn huid en ogen fijn.
Productomschrijving
DE KOUDE UVlamp VAN CATHOLD
LEVENSDUUR: 20000 UREN UITERST MET LANGE LEVENSUUR
AANGEPASTE 1W-8W
DE VRIJE OPTIES VAN OZON/OZONE


Basisinformatie

Eigenschappen
1. KOUDE kathodeelektrode, die begin, gemiddelde levensduur voorverwarmen tot 10000 uren;
2. De steunen en de lamphouders van flurescent lampen van dezelfde specificatie kunnen worden gebruikt; verschillende glazen buisdiameters en lamp
de houders kunnen volgens klantenbehoeften worden gebruikt;
3. Ceramische lamphouder, hoge oxydatie, stralingsweerstand.

Toepassingswaaier
1. Gebruikt in diverse huishoudapparaten zoals desinfectiekabinetten, magnetronnen, airconditioners, luchtzuiveringsinstallaties, enz.
2. Desinfectie en sterilisatie van lucht en oppervlakte van voorwerpen in de ziekenhuizen, scholen, hotels, restaurants, huizen en bureaus.

 

 

UVC is Efficiënt en Veilig

UVC Kiemdodende Inrichtingen verhogen de waarde van alle airconditionings en lucht-doorgevende systemen met:

· Het maximaliseren van systeemefficiency

· Het verlengen van het ventilatorleven

· Het verstrekken van gezondere lucht om te ademen

Het behandelen van lucht zal die door een HVAC-eenheid met ultraviolet licht overgaat, verminderen of, op DNA-Gebaseerde verontreinigende stoffen in de lucht (bacteriën, virussen, vormsporen, gist, protozoa), elimineren en zal veel gezondere lucht om verstrekken te ademen. UVC Kiemdodende Inrichtingen zijn een arbeid-vrije oplossing die bewoners, materiaal of geen meubilair zal berokkenen omdat zij geen ozon of secundaire verontreinigende stoffen produceren. meer dan 70 jaar, zijn de tientallen duizenden veilig geïnstalleerd in de ziekenhuizen, klinieken, verwerkingsinstallaties, commerciële bureaus, productieplaatsen en andere commerciële faciliteiten en multi-en ééngezinswoonplaatsen rond de wereld

 

TOEPASSINGSfoto's
De lamp straalt korte golf ultraviolette stralen hoofdzakelijk bij 253.7nm uit en heeft een sterk bactericidal effect. De lamp is geschikt voor luchtreiniging en desinfectie in auto's, desinfectiedozen, steriliserende zakken, desinfectie carbinet, enz.
Rackettype van 2w 3w Koude Kathode UV het Desodoriseren Koude Elektrodenlampen 6
Rackettype van 2w 3w Koude Kathode UV het Desodoriseren Koude Elektrodenlampen 7

U vorm UVlamp voor desinfectiezak voor draagbare UVsterilisator

De desinfectiezak kan kleine dingen, zoals horloges, celtelefoons, koppen, kommen, handdoeken steriliseren, underwears, ets.
99.99% desinfectietarief
5-10 minuten
De draagbare sterilisator kan kleine dingen, zoals horloges, celtelefoons, koppen, kommen, handdoeken steriliseren, underwears, ets. 99.99% desinfectietarief
5-10 minuten
Gedetailleerde Beelden
De tekening van het productdetail
De hete kathode ultraviolette lamp gebruikt wolframdraad als kathodelichaam, en zijn oppervlakte is met een laag bedekt met het lage metaaloxide van de het werkfunctie. Tijdens het beroepsleven van de hete kathode ultraviolette lamp, heeft het oxyde chemische en elektrochemische „vergiftigings“ problemen, zodat is het lampleven over het algemeen slechts meer dan 4000 uren. De kathode ultraviolette lamp wordt gemaakt van zuiver metaalblad, en er is geen vergiftigingsprobleem. Daarom is zijn levensduur 5-10 keer langer dan dat van heet-kathodelamp, die meer dan 20.000 uren kan bereiken.
De gewone ultraviolette lampen met de nieuwe intensiteit van de lampstraling groter dan 90uW/cm zijn gekwalificeerd. De stralingsintensiteit van koude kathode ultraviolette desinfectielampen is meer dan 200uW/cm, wat over het algemeen meer dan tweemaal dat van de hete lampen van de kathodedesinfectie is. De koude kathode en de hete kathode hebben verschillende vormen
De grootte van koude kathode ultraviolette lampen is veel kleiner dan dat van hete kathode ultraviolette lampen, vooral wanneer de diameter van de lampbuis klein is, het kan in U-vormige, rechte, o-Vormige of schijfvormige lampen worden verwerkt. Het gebruik is ook
gediversifieerd, zoals draagbare sterilisators zoals de mobiele dozen van de telefoonsterilisatie, de dozen van de tandenborstelsterilisatie, en sterilisatieuitrustingen.
Inleiding van productvoordelen
Kwartsbuis
1. De hoogste buis van het quanlitykwarts
2. >93% ultraviolet lichtoverbrenging
3. Weerstand op hoge temperatuur
4. Corrosieweerstand
Rackettype van 2w 3w Koude Kathode UV het Desodoriseren Koude Elektrodenlampen 11
Rackettype van 2w 3w Koude Kathode UV het Desodoriseren Koude Elektrodenlampen 12
Koude kathode
Het energieverbruik van koude kathode en hete kathode is verschillend omdat de stroom van de koude kathode vrij klein is en de gelijkstroom, onder hetzelfde sterilisatieeffect kan worden gebruikt, bespaart de koude kathode meer energie dan de hete kathode!
Minigrootte
De grootte van koude kathode ultraviolette lampen is veel kleiner dan dat van hete kathode ultraviolette lampen, vooral wanneer de diameter van de lampbuis klein is, het kan in U-vormige, rechte, o-Vormige of schijfvormige lampen worden verwerkt. Het gebruik is ook gediversifieerd, zoals draagbare sterilisators zoals de mobiele dozen van de telefoonsterilisatie, de dozen van de tandenborstelsterilisatie, en sterilisatieuitrustingen.
Rackettype van 2w 3w Koude Kathode UV het Desodoriseren Koude Elektrodenlampen 13
Rackettype van 2w 3w Koude Kathode UV het Desodoriseren Koude Elektrodenlampen 14
de tijd van de 20000 urendienst
De hete kathode ultraviolette lamp gebruikt wolframdraad als kathodelichaam, en zijn oppervlakte is met een laag bedekt met het lage metaaloxide van de het werkfunctie. Tijdens het beroepsleven van de hete kathode ultraviolette lamp, heeft het oxyde chemische en elektrochemische „vergiftigings“ problemen, zodat is het lampleven over het algemeen slechts meer dan 4000 uren. De kathode van Nenboda-koud-kathode ultraviolette lamp wordt gemaakt van zuiver metaalblad, en er is geen vergiftigingsprobleem. Daarom is zijn levensduur 5-10 keer langer dan dat van heet-kathodelamp, die meer dan 20.000 uren kan bereiken.
Productpresentatie

PARAMETERS

 
Productnaam
U KOUDE DE KATHODE UVlamp VAN SHAPE
 
Materiaal
KWARTSbuis
SILICIUMkoker
 
Macht
2W (1-8W COSTOMIZED)
 
Voltage
12V OF ZONODIG
 
Type van lamp-Huis
SILICIUM
 
Model
ZW3D5Y-U78
 
Stijl
U SHAPE (H/O/OTHER-AANGEPAST SHAPE)
 
  • Grootteinleiding en groottebeeld

Lamplengte
verpakkingslengte
5cm
10*5*5cm
Rackettype van 2w 3w Koude Kathode UV het Desodoriseren Koude Elektrodenlampen 18
 

Contactgegevens
Kim

Telefoonnummer : 0086-13975090964

WhatsApp : +8613975090964