products

78mm κρύοι UVC μικροβιοκτόνοι σωλήνες 20000h λαμπτήρων καθόδων UV μικροβιοκτόνοι

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: UV, Yoway
Πιστοποίηση: CE,ROSH
Αριθμό μοντέλου: ZW2D5Y-Z78
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 PC
Τιμή: $6-$45/SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία κιβωτίων εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 5000pcs το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Μήκος κύματος (NM): 254 Εκτιμημένη δύναμη: 0.6W~1.2W
Τρέχων: 4mA-6mA Τύπος: Κρύοι UV μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες καθόδων
μήκος: 78mm Αξιολογημένη ζωή: 20000h
Τάση: 220V Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Συνεχές ρεύμα
Πηγή φωτός: Σωλήνας χαλαζία Λαμπτήρας: ZW2D5Y-Z78 78
Υλικό: 99% ο σωλήνας χαλαζία αγνότητας μάκρυνε το UV
Υψηλό φως:

UVC μικροβιοκτόνοι σωλήνες 78mm

,

Κρύοι UV μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες 20000h καθόδων

,

UVC μικροβιοκτόνοι σωλήνες 20000h


Περιγραφή προϊόντων

UV λαμπτήρων μακροχρόνια κρύα καθόδων ευθεία απολύμανση λαμπτήρων λαμπτήρων UVC

προσαρμοσμένες wattage και διάμετρος μήκους

Αυτό που είναι γνωστό για το UVC φως και το νέο coronavirus;
Το UVC φως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σκοτώσει το νέο coronavirus, SAR-CoV-2. Εξετάστε αυτό που η έρευνα έχει ανακαλύψει για το UVC φως και αυτό το coronavirus μέχρι στιγμής.
 
UVC φως για την απολύμανση των υγρών
Μια πρόσφατη μελέτη στο αμερικανικό περιοδικό του ελέγχου μόλυνσης (AJIC) που ερευνάται χρησιμοποιώντας το UVC φως για να σκοτώσει τα μεγάλα ποσά το νέο coronavirus στους υγρούς πολιτισμούς.
 
Η μελέτη διαπίστωσε ότι η UVC ελαφριά έκθεση αδρανοποίησε εντελώς τον ιό σε 9 λεπτά.
 
UVC φως για την απολύμανση των επιφανειών
Μια άλλη μελέτη, που δημοσιεύεται επίσης στο AJIC, που εξετάζεται τη χρησιμοποίηση ενός συγκεκριμένου τύπου UVC φωτός για να σκοτώσει SAR-CoV-2 στις εργαστηριακές επιφάνειες. Η μελέτη διαπίστωσε ότι το UVC φως μείωσε το ζωντανό coronavirus από 99,7 τοις εκατό σε 30 δευτερόλεπτα.
 
Ο τύπος UVC φωτός που χρησιμοποιείται σε αυτήν την μελέτη καλείται μακριά-UVC φως, το οποίο είναι UVC φως μεταξύ των μηκών κύματος 207 και 222 η πηγή.
 
Το μακριά-UVC φως είναι ακόμα καταστρεπτικό στα μικρόβια αλλά είναι λιγότερος ενός κινδύνου στο δέρμα και τα μάτια σας από άλλους τύπους UVC φω'των.
 
UVC φως για την απολύμανση του αέρα
Το ένα η πηγή, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό που οι επιστημονικές εκθέσεις, ερεύνησαν τη χρησιμοποίηση του μακριά-UVC φωτός για να σκοτώσουν δύο τύπους ανθρώπινων coronaviruses στον αέρα. Αυτά τα δύο coronaviruses, 229E και OC43, μπορούν να προκαλέσουν το κοινό κρύο στους ανθρώπους.
 
Βασισμένοι από τα αποτελέσματά τους με αυτούς τους ιούς, οι ερευνητές υπολόγισαν ότι, όταν εφαρμόζεται στα τρέχοντα ρυθμιστικά πρότυπα, το μακριά-UVC φως θα μπορούσε να σκοτώσει 99,9 τοις εκατό των αερομεταφερόμενων coronaviruses σε περίπου 25 λεπτά. Θεωρούν ότι αυτά τα συμπεράσματα θα επεκτείνονταν σε SAR-CoV-2 επίσης.
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Το UVC φως μπορεί αποτελεσματικά να σκοτώσει SAR-CoV-2 ή άλλα coronaviruses στα υγρά, στις επιφάνειες, ή στον αέρα. Εξαιτίας του γεγονότος ότι παρουσιάζει λιγότεροι ενός κινδύνου για την υγεία, μακριά-UVC μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για την απολύμανση.
««Μπορώ να πιω το νερό μετά από τη UV απολύμανση; | Αφαιρέστε από τη συλλογή | Εκδώστε τη θέση
 
Η υπεριώδης ακτινοβολία αποστειρώνει ακριβώς το νερό, που σκοτώνει βακτηρίδιο στο νερό και που κατασκευάζει τον καθαριστή νερού, έτσι ποτό αυτό με αυτοπεποίθηση.
 
Ακτινοβολεί ακριβώς το νερό με το υπεριώδες φως για να σκοτώσει τα παθογόνα βακτηρίδια, τα βακτηρίδια, ιός, κ.λπ. στο νερό. Είναι ένα είδος φυσικής απολύμανσης, μη χημική απολύμανση. Μπορεί να κάνει τον καθαριστή νερού και μπορεί να πιωθεί με αυτοπεποίθηση.
 
Οι μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες έχουν την ισχυρή καταστρεπτική δύναμη. Χρησιμοποιούνται γενικά ο αέρας και έχουν μια αξιοπρόσεκτη επίδραση αποστείρωσης. Στη βορειοανατολική διάλεκτο, σημαίνει: "" Η επίδραση αποστείρωσης είναι μεγάλη! "" Έχει μια ορισμένη καρκινογόνο δυνατότητα, τόσοι πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να ανησυχούν για την ασφάλεια των τροφίμων απολαμβάνοντας τους μικροβιοκτόνους λαμπτήρες για να φέρουν τις αποστειρωμένες ουσίες που θεωρούνται όπως υγιείς.
Μακροπρόθεσμη έκθεση του δέρματός μας στις υπεριώδεις ακτίνες μπορεί να προκαλέσει τον καρκίνο δερμάτων. Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι οι υπεριώδεις μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες μπορούν χρησιμοποιώ για την αποστείρωση των τροφίμων; Τα αποστειρωμένα τρόφιμα θα προκαλέσουν τη ζημιά στο ανθρώπινο σώμα; Σήμερα, αποκαλύψτε το μυστικό για σας. Μπορούν τα τρόφιμα που υποβάλλονται σε επεξεργασία από το μικροβιοκτόνο λαμπτήρα ναφαγωθούν ακόμα; Θα προκαλέσει τη ζημιά στο ανθρώπινο σώμα; Ρίξτε μια ματιά!
Όταν το UV φως απορροφάται από τα βακτηρίδια ή τους ιούς, βλάπτει το DNA, καθιστώντας τους ανίκανους. Αλλά DNA δεν είναι ένα θρεπτικό συστατικό τροφίμων, έτσι τι βλάπτει το θέμα; Εφ' όσον τα μόρια των ουσιών οι ανάγκες ανθρώπινων σωμάτων δεν καταστρέφονται. Τα χαλασμένα μόρια DNA θα αποσυντεθούν όταν εισάγουν το ανθρώπινο σώμα, και καμία επιβλαβής ουσία δεν θα παραχθεί.» «Προφυλάξεις ασφάλειας:
 
Η UV ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει τη ζημία στα μάτια και το δέρμα, τόσο οι UV λαμπτήρες πρέπει να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις ακριβείς αρχές ασφάλειας, παρακαλώ μην παρατηρήστε τη UV ακτινοβολία χωρίς προστασία ματιών, οποιοδήποτε μέρος του σώματος που μπορεί να εκτεθεί στην ακτινοβολία πρέπει να καλυφθεί, συνηθισμένο γυαλί, πλεξιγκλάς (όπως ακρυλικό), ειδικά όλα τα αδιαφανή υλικά, μπορεί να προστατεύσει τη UV ακτινοβολία σε 185nm και 254nm. Κατά χρησιμοποίηση όζον-παράγοντας τους UV λαμπτήρες, τη μέτρα πρέπει να ληφθούν σύμφωνα με το όριο συγκέντρωσης όζοντος
 
Περιγραφή προϊόντων
ΚΡΥΟΣ UV ΛΑΜΠΤΉΡΑΣ CATHOLD
ΚΎΚΛΟΣ ΖΩΉΣ: 20000 ΩΡΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΊΑΣ
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ 1W-8W
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ /OZONE ΟΖΟΝΤΟΣ


Βασικές πληροφορίες

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
1.COLD ηλεκτρόδιο καθόδων, που προθερμαίνει την έναρξη, μέση ζωή υπηρεσιών μέχρι 10000 ώρες
2.The τα υποστηρίγματα και οι κάτοχοι λαμπτήρων των flurescent λαμπτήρων της ίδιας προδιαγραφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικοί διάμετροι και λαμπτήρας σωλήνων γυαλιού
οι κάτοχοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών
3.Ceramic κάτοχος λαμπτήρων, υψηλή οξείδωση, αντίσταση ακτινοβολίας.

Σειρά εφαρμογής
1.Used στις διάφορες οικιακές συσκευές όπως τα γραφεία απολύμανσης, οι φούρνοι μικροκυμάτων, τα κλιματιστικά μηχανήματα, οι εξαγνιστές αέρα, κ.λπ.
2.Disinfection και αποστείρωση του αέρα και επιφάνεια των αντικειμένων στα νοσοκομεία, τα σχολεία, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα σπίτια και τα γραφεία.

 

 

UVC είναι αποδοτικός και ασφαλής

Τα UVC μικροβιοκτόνα κοu'φώματα αυξάνουν την αξία όλων των συστημάτων κλιματισμού και αέρας-κυκλοφορίας από:

· Μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας συστημάτων

· Παράταση της ζωής ανεμιστήρων

· Παροχή του υγιέστερου αέρα για να αναπνεύσει

Η μεταχείρηση του αέρα που περνά μέσω μονάδα HVAC με το υπεριώδες φως θα μειώσει, ή θα αποβάλει, DNA-βασισμένοι στο αερομεταφερόμενοι μολυσματικοί παράγοντες (βακτηρίδια, ιοί, σπόρια φορμών, ζύμη, πρωτόζωες), και θα παράσχει τον πολύ υγιέστερο αέρα για να αναπνεύσει. Τα UVC μικροβιοκτόνα κοu'φώματα είναι μια εργασία-ελεύθερη λύση που δεν θα βλάψει τους κατόχους, τον εξοπλισμό ή τις επιπλώσεις επειδή δεν παράγουν κανέναν όζον ή δευτεροβάθμιο μολυσματικό παράγοντα. Για περισσότερο από 70 έτη, οι δεκάδες των χιλιάδων έχουν εγκατασταθεί ακίνδυνα στα νοσοκομεία, τις κλινικές, τα εργοστάσια επεξεργασίας, τα εμπορικά γραφεία, τις περιοχές κατασκευής και άλλες εμπορικές εγκαταστάσεις και πολυ-και single-family κατοικίες σε όλο τον κόσμο.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Ο λαμπτήρας ακτινοβολώ τις υπεριώδεις ακτίνες μικροκύματος κυρίως σε 253.7nm και έχει μια ισχυρή βακτηριοκτόνο επίδραση. Ο λαμπτήρας είναι κατάλληλος για τον καθαρισμό και την απολύμανση αέρα στα αυτοκίνητα, τα κιβώτια απολύμανσης, τις αποστειρώνοντας τσάντες, την απολύμανση carbinet, κ.λπ.
Ευθεία UVC απολύμανση 7 λαμπτήρων οικιακών κρύα καθόδων UV
Ευθεία UVC απολύμανση 8 λαμπτήρων οικιακών κρύα καθόδων UV

UV λαμπτήρας μορφής του U για την τσάντα απολύμανσης για το φορητό UV αποστειρωτή

Η τσάντα απολύμανσης μπορεί να αποστειρώσει τα μικρά πράγματα, όπως τα ρολόγια, τηλέφωνα κυττάρων, φλυτζάνια, κύπελλα, πετσέτες, underwears, ETS.
99.99% ποσοστό απολύμανσης
5-10 λεπτά
Ο φορητός αποστειρωτής μπορεί να αποστειρώσει τα μικρά πράγματα, όπως τα ρολόγια, τηλέφωνα κυττάρων, φλυτζάνια, κύπελλα, πετσέτες, underwears, ETS. 99.99% ποσοστό απολύμανσης
5-10 λεπτά
Λεπτομερείς εικόνες
Σχέδιο λεπτομέρειας προϊόντων
Ο καυτός υπεριώδης λαμπτήρας καθόδων χρησιμοποιεί το καλώδιο βολφραμίου ως σώμα καθόδων, και η επιφάνειά της είναι ντύνω με το χαμηλό μεταλλικό οξείδιο λειτουργίας εργασίας. Κατά τη διάρκεια οικονομικά ενεργή ζωή του καυτού υπεριώδους λαμπτήρα καθόδων, το οξείδιο έχει τα χημικά και ηλεκτροχημικά προβλήματα «δηλητηρίασης», έτσι η ζωή λαμπτήρων είναι γενικά μόνο περισσότερο από 4000 ώρες. Ο υπεριώδης λαμπτήρας καθόδων αποτελείται από το καθαρό φύλλο μετάλλων, και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα δηλητηρίασης. Επομένως, ο κύκλος ζωής του είναι 5-10 φορές πιό μακροχρόνιος από αυτός του λαμπτήρα καυτός-καθόδων, ο οποίος μπορεί να φθάσει σε περισσότερο από 20.000 ώρες.
Συνηθισμένοι υπεριώδεις λαμπτήρας με τη νέα ένταση ακτινοβολίας λαμπτήρων μεγαλύτερη από 90uW/cm είναι κατάλληλοι. Η ένταση ακτινοβολίας των κρύων λαμπτήρων υπεριώδους απολύμανσης καθόδων είναι περισσότερο από 200uW/cm, το οποίο είναι γενικά περισσότερο από δύο φορές αυτός των καυτών λαμπτήρων απολύμανσης καθόδων. Η κρύα κάθοδος και η καυτή κάθοδος έχουν τις διαφορετικές μορφές
Το μέγεθος κρύοι υπεριώδεις λαμπτήρας καθόδων είναι πολύ μικρότερο από αυτό των καυτών υπεριωδών λαμπτήρων καθόδων, ειδικά όταν η διάμετρος του σωλήνα λαμπτήρων είναι μικρή, αυτό μπορεί επεξεργάζομαι στους σε σχήμα υ, ευθείς, ο-διαμορφωμένους ή disc-shaped λαμπτήρες. Οι χρήσεις είναι επίσης
διαφοροποιημένος, όπως οι φορητοί αποστειρωτές όπως τα κινητά κιβώτια τηλεφωνικής αποστείρωσης, τα κιβώτια αποστείρωσης οδοντοβουρτσών, και οι εξαρτήσεις αποστείρωσης.
Εισαγωγή των πλεονεκτημάτων προϊόντων
Σωλήνας χαλαζία
σωλήνας χαλαζία quanlity 1.Top
μετάδοση υπεριώδους φωτός 2.>93%
3. Υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση
4. Αντίσταση διάβρωσης
Ευθεία UVC απολύμανση 12 λαμπτήρων οικιακών κρύα καθόδων UV
Ευθεία UVC απολύμανση 13 λαμπτήρων οικιακών κρύα καθόδων UV
Κρύα κάθοδος
Η κατανάλωση ενέργειας της κρύας καθόδου και της καυτής καθόδου είναι διαφορετική επειδή το ρεύμα της κρύας καθόδου είναι σχετικά μικρό και το άμεσο ρεύμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, κάτω από την ίδια επίδραση αποστείρωσης, η κρύα κάθοδος σώζει περισσότερη ενέργεια από την καυτή κάθοδο!
Μίνι μέγεθος
Το μέγεθος κρύοι υπεριώδεις λαμπτήρας καθόδων είναι πολύ μικρότερο από αυτό των καυτών υπεριωδών λαμπτήρων καθόδων, ειδικά όταν η διάμετρος του σωλήνα λαμπτήρων είναι μικρή, αυτό μπορεί επεξεργάζομαι στους σε σχήμα υ, ευθείς, ο-διαμορφωμένους ή disc-shaped λαμπτήρες. Οι χρήσεις είναι επίσης διαφοροποιημένες, όπως οι φορητοί αποστειρωτές όπως τα κινητά κιβώτια τηλεφωνικής αποστείρωσης, τα κιβώτια αποστείρωσης οδοντοβουρτσών, και οι εξαρτήσεις αποστείρωσης.
Ευθεία UVC απολύμανση 14 λαμπτήρων οικιακών κρύα καθόδων UV
Ευθεία UVC απολύμανση 15 λαμπτήρων οικιακών κρύα καθόδων UV
χρόνος υπηρεσιών 20000 ωρών
Ο καυτός υπεριώδης λαμπτήρας καθόδων χρησιμοποιεί το καλώδιο βολφραμίου ως σώμα καθόδων, και η επιφάνειά της είναι ντύνω με το χαμηλό μεταλλικό οξείδιο λειτουργίας εργασίας. Κατά τη διάρκεια οικονομικά ενεργή ζωή του καυτού υπεριώδους λαμπτήρα καθόδων, το οξείδιο έχει τα χημικά και ηλεκτροχημικά προβλήματα «δηλητηρίασης», έτσι η ζωή λαμπτήρων είναι γενικά μόνο περισσότερο από 4000 ώρες. Κάθοδος του υπεριώδους λαμπτήρα κρύος-καθόδων Nenboda αποτελείται από το καθαρό φύλλο μετάλλων, και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα δηλητηρίασης. Επομένως, ο κύκλος ζωής του είναι 5-10 φορές πιό μακροχρόνιος από αυτός του λαμπτήρα καυτός-καθόδων, ο οποίος μπορεί να φθάσει σε περισσότερο από 20.000 ώρες.
Παρουσίαση προϊόντων

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ

 
Όνομα προϊόντων
ΤΟΥ U UV ΛΑΜΠΤΉΡΑΣ ΚΑΘΌΔΩΝ ΤΗΣ SHAPE ΚΡΎΟΣ
 
Υλικό
ΣΩΛΗΝΑΣ ΧΑΛΑΖΙΑ
ΜΑΝΙΚΙ ΠΥΡΙΤΙΟΥ
 
Δύναμη
2W (1-8W COSTOMIZED)
 
Τάση
12V Η ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ
 
Τύπος λαμπτήρας-σπιτιού
ΠΥΡΙΤΙΟ
 
Πρότυπο
ZW3D5Y-U78
 
Ύφος
SHAPE ΤΟΥ U (SHAPE H/O/OTHER ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΌΖΕΤΑΙ
  • Εισαγωγή μεγέθους και εικόνα μεγέθους

Μήκος λαμπτήρων
μήκος συσκευασίας
5cm
10*5*5cm
Ευθεία UVC απολύμανση 19 λαμπτήρων οικιακών κρύα καθόδων UV
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Kim

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-13975090964

WhatsApp : +8613975090964